part-logo

Френският производител АТЛАНТИК

има над 40 години опит в производството на енергоспестяващи системи за отоплителни уреди и днес е една от

най-големите европейски производители на отоплителни уреди в света.

img-content

Основана през 1968 г., от г-н Радат и г-н Ламор, в град Ла Рош сюр Йон, от района на Венде, който се намира на западния бряг на Франция.

Специалисти на отоплителни инсталации и комфортни уреди, фирма Atlantic постоянно съчетава най-модерен дизайн, иновации и авангардни технологии. С пълният си набор от модерно и надеждно оборудване като електрически бойлери, електрически конвектори, електрически радиатори, системи за климатизация и вентилация и други системи, работещи с възобновяеми енергийни източници въплътили в себе си френското изкуство и начин на живот, те ще донесат в ежедневието Ви оптимален комфорт при оптимизиране на разходите.

Година след година, френската марка поддържа и подобрява репутацията си като експерт с уникално ноу-хау, и се разпространява по целия свят. Днес , ние сме добре установени във Франция, Западна и Източна Европа, Близкия и Среден Изток, Африка, Южна Америка и дори Азиатско-тихоокеанския регион, с непрекъснат растеж и развитие в целия свят.

Прочети още

АТЛАНТИК е изградена на база няколко основни ценности

part-logo

Нашата група е поела ангажимент за индустриално развитие, иновации, използване на възобновяема енергия за устойчиво благосъстояние и личностното развитие на нашите служители.

Иновации

Ние сме обсебени от подобряване на ефективността на нашите системи и непрекъснато осигуряване на още по-голям комфорт.

Индустриално развитие

Нашата индустриална отговорност включва и осигуряване на модерно, гъвкаво и дълготрайно инструменталното производство.

Устойчивото благосъстояние

Ние сме посветени към екологичният начин на живот и държим на околна среда.

Личностно развитие

Ние имаме 6500 мъже и жени, които споделят нашите ценности всеки ден и са първият ни източник на енергия.

part-logo

С поглед към бъдещето и въз основа на технически експерти и опита на човешките си ресурси Атлантик вече

е група от компании. ATLANTIC GROUP сега се състои от седем основни марки, които се допълват взаимно, за да предлагат цялостни решения в четири ключови области:

fire Област отопление 1
hot-water Област гореща вода 2
climatisation Област климатизация 3
ventilation Област вентилация 4

Групата има 17 производствени фабрики, от които 9 са във Франция и има присъствие в 11 дъщерни дружества на четири континента и много дистрибутори по целия свят, обслужващи милиони потребители. През последните години фирмата е съсредоточила своите сили в разработката на продукти с използването на възобновяеми енергийни източници, които са екологично чисти. Част от тези продукти сe развиват непрекъснато през последните години и фирмата е достигнала до най-високо ниво на ефективни термопомпи с инверторна технология. Производството на термопомпи в завода на Atlantic в северната част на Франция днес е на световно ниво. Фирмата е № 1 в продажбите на термопомпи на френския пазар, който е най-големият в Европа